سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مرغداری آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی (سه شنبه 96/6/28 ساعت 1:25 صبح)
جوجه به دلیل نداشتن پر و ضعیف بودن بسیار حساس میباشد و باید توجه بیشتری به جوجه کرد آسیب هایی که به جوجه در ابتدای ورود میخورد تا انتهای دوره گریبانگیر مرغدار میماند
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 363 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 33
مرغداری آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی

 

جوجه به دلیل نداشتن پر و ضعیف بودن بسیار حساس میباشد و باید توجه بیشتری به جوجه کرد آسیب هایی که به جوجه در ابتدای ورود میخورد تا انتهای دوره گریبانگیر مرغدار میماند .

 

1- چند ساعت قبل از ورود جوجه ها به سالن ( حدود 3 ساعت قبل ) باید آبخوری ها پر نموده تا از سردی آب کاسته شود , دمای آب حداقل به مدت 3-4 روز اول 25-27 میباشد . تا 7-10 روز اول از آبخوری های کله قندیو سپس به تدریج از آبخوری های اتوماتیک استفاده میکنیم .

 

2- افزودن شکر به آب به میزان 3-6 درصد مناسب است . اگر مسیر جوجه کشی طولانی است بهتر است از آب شکر باضافه مولتی ویتامین و الکترولیت استفاده گردد .

 

3- چنانچه فاصله جوجه کشی کم است بهتر است 5-6 ساعت جوجه ها در شرایط مطلوب نگه داری شود سپس وارد سالن شود .

 

4- تغذیه زود هنگام جوجه ها سبب تحریک فعالیت و رشد سیستم گوارشی میشود , در نتیجه زرده به عنوان ذخیره غذایی جهت رشد سیستم عصبی , سیستم ایمنی , . ... استفاده میگردد .

 

5- پس از تخلیه کارتن های جوجه از کامیون نباید جعبه های حاوی جوجه بیش از 3 عدد بر روی هم قرار گیرند .

 

6-بهتر است در 48 ساعت اول زندگی جوجه , از رول های پلاستیکی یا مقوایی به صورت 2-3 ردیف به عنوان دانخوری علاوه بر دانخوریها و کارتن ها جهت تغذیه جوجه ها میباشند . پس از 48 ساعت به دلیل مخلوط شدن دان با مدفوع این سفره ها و رول ها جمع آوری میشوند .

 

7-درجه حرارت سالن قبل از ورود جوجه ها در تابستان 30 ودر زمستان 32 درجه تنظیم میگردد. درجه حرارت بالاتر از حد در هنگام ورود جوجه ها باعث دهیدراته شدن جوجه ها و کاهش وزن گیری در آینده میشود . در جه حرارت بقیه دوره باید هر هفته 2 الی 3 درجه کاسته شود .

 

8-..

33 ص